Online betalen bij De Outlet Specialist? 

De Outlet Specialist is een online Outlet organisatie die het u zo gemakkelijk en zo goedkoop mogelijk wil maken. Zo is het mogelijk om via bijna iedere online betaalvariant te betalen. Zo ondersteunt De Outlet Specialist de volgende betaalmethoden:

IDeal

Veel klanten gingen u al voor. IDeal is het meest gebruikte betaalsysteem in Nederland. Betalen via IDeal is bij De Outlet Specialist helemaal gratis. Zo blijft uw bestelling lekker voordelig!

IDeal wordt ondersteund door vrijwel iedere bank in Nederland!

Waarom Deal?

 • Je betaald direct via je eigen bank.
 • Meest gebruikte online betaalsysteem in Nederland.
 • Volledig gratis bij De Outlet Specialist.
 • Eenvoudig te gebruiken.

 

Mastercard of Maestro

Vele klanten vinden het gemakkelijk om te betalen via creditcard. Ook dit is mogelijk bij De Outlet Specialist. Het voordeel wat u heeft wanneer u met creditcard betaald is dat uw bestelling gedurende het gehele jaar verzekerd is. Mocht uw artikel niet functioneren weet u zeker dat u altijd uw geld terug krijgt.

Echter de volgende type creditcards worden bij De Outlet Specialist niet geaccepteerd: Visa Debit Card, American Express of buitenlandse Creditcards.

Waarom betalen met creditcard?

 • Betalen via creditcard is bij De Outlet Specialist volledig gratis
 • Je bestelling is automatisch verzekerd via je creditcard

 

PayPal

Een van het meest gebruikte online betaalsysteem is PayPayl. Middels paypal is het mogelijk om uw bedrag terug te vorderen mocht een bestelling om een of andere reden niet aankomen. Via PayPal is het tevens gemakkelijk om in een andere valuta te betalen. PayPal wordt volledig ondersteund door het online betaalsysteem van De Outlet Specialist. Zo staat u nooit voor verrassingen.

Waarom zou u betalen via PayPal:

 • Betalen via PayPal is bij De Outlet Specialist volledig gratis
 • Via PayPal betaald u gemakkelijk en overzichtelijk
 • Betalingen via PayPal worden internationaal geaccepteerd
 • Mocht een bestelling niet aankomen dan is het mogelijk om uw betaling terug te vorderen

 

Sofort

Sofort is een online betalingssteem dat veelal wordt gebruikt door Duitse klanten. Sofort valt te vergelijken met IDeal en werkt via een bankoverschrijving. Betalen via Sofort is eenvoudig, Snel en Veilig.

Waarom zou u als buitenlandse klant betalen via Sofort:

 • Internationale acceptatie
 • Betalen via Sofort is bij De Outlet Specialist gratis!

 

Bancontact:

Voor onze Belgische klanten is het mogelijk om te betalen via Bancontact. Bancontact wordt gebruikt door 80% van alle Belgische webshops. Bancontact valt te vergelijken met IDeal. Bancontact is een eenvoudige manier om te betalen via uw bank.

Waarom zou u als Belg kiezen om te betalen via Bancontact:

 • Bij De Outlet Specialist is betalen via Bancontact volledig gratis
 • Bancontact is eenvoudig te gebruiken

Om het kopen voor onze klanten zo goedkoop en eenvoudig mogelijk te maken biedt De Outlet Specialist alle on- en offline betaalmogelijkheden gratis aan!

 

Uw artikelen veilig afhalen? 

Vertrouwt u het niet om uw bestelling online af te rekenen dan bent u altijd van harte welkom op onze verkooplocatie in Kaatsheuvel waar de koffie voor u klaarstaat. Op deze locatie is het daarnaast mogelijk om de gehele voorraad te bekijken. Het is niet mogelijk om te pinnen op deze locatie. Wel kunt u online betalen middels IDeal.

Voorafgaand aan uw bezoek vragen wij u om een afspraak te plannen. 

Het team van De Outlet Specialist staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden! 

 

Waar zochten uw voorgangers op:

Goedkope betaalmogelijkheden, online outlet, bieden, Watersport Outlet, Keuken Outlet, Raymarine Outlet, Jobe Outlet, Goedkope watersportaccessoires, Goedkope keukens.